ЗА КОМПАНИЯТА

„Автосвят ООД” е създадена през 1997 година като дружество с ограничена отговорност.

През първата година от съществуването на дружеството се оформя неговата управленска и търговска структура. До 2009 година основна дейност на „Автосвят ООД” е търговията с автомобилни части и масла за леки и лекотоварни автомобили.

Към момента фирмата е специализирана в продажба на автомобили от марките „Опел”, „Шевролет”, “Мазда” и “Сузуки”, сервизна дейност, както и авточасти, аксесоари и принадлежности за автомобили. Дейността по продажбите е организирана в две направления – продажба на автомобили и авточасти на крайни клиенти и  продажби на едро и корпоративни клиенти.

Поради специфичния характер на дейността ръководството на дружеството се стреми да ангажира хора с подходящо образование,  да създава необходимите  условия за повишаване на квалификацията и уменията на персонала.

Търговската дейност с автомобили  от декември 2006 г. се осъществява в Автокомплекса в гр. Русе. През годините „Автосвят ООД” си извоюва лидерската позиция по продажба на нови автомобили в Русе и региона. За 2011 година заема първо място по продажби, като пазарния дял е 19.97%.  Неизменно компанията е в топ 3 по пазарен дял с предлаганите от фирмата марки.

Предлаганите авточасти са за всички марки автомобили. Предлаганият асортимент за съответните автомобили е във възможно най-пълната гама.

На територията на страната „Автосвят ООД” разполага със сервизи в гр. Русе и гр. София за бързо и адекватно обслужване на гаранционни и следгаранционни автомобили където клиентите получават гаранция за качеството на стоките и услугите.

Постоянни клиенти на „Автосвят ООД” са  собствениците на автомобили, не само от марките Опел, Шевролет, Мазда и Сузуки, а и търговски обекти за авточасти, автосервизи, търговски фирми извършващи транспортна дейност и не на последно място вносители на автомобили.

Контакти

Автосалони и сервизни центрове:

гр. Русе 7000, бул. “Трети Март”155

Тел. 0885 00 34 77

E-mail: office@avtosviat.bg